Aanbod

MIJN PAKKETTEN DIE JE NU KUNT KOPEN:

COACHING

JEZELF WEER ZIJN, OOK IN LASTIGE SITUATIES

Mijn grenzen bepalen en aangeven

Het ideale pakket voor als jij even 'vast' zit en het gevoel hebt dat je iedereen nu aan het 'pleasen' bent, behalve jezelf. Je leert onderscheid te maken in waar je wel en geen invloed op hebt, je grenzen te voelen, uit te spreken wat jij wil, zonder een schuldgevoel naar de ander toe er aan over te houden.

Rust in mijn gedachten

Je hersenen staan altijd 'aan'. Je piekert over wat je gezegd hebt tegen een ander en hoe dat bij de ander is overgekomen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en trekt veel naar je toe. In deze sessies leer je meer rust te krijgen in je gedachtes. We hebben het over verantwoordelijk voelen en verantwoordelijk zíjn. Zodat jij meer ontspanning voelt en tijd overhoudt voor jezelf.

Mijn plek in het samengestelde gezin

Er gebeurt veel in een samengesteld gezin. Er 'ontbreekt' altijd iemand en dit is voelbaar. Er spelen zich andere 'krachten' af die in het 'gewone' gezin niet aanwezig zijn en vaak in vriendschappen moeilijk bespreekbaar zijn. Ik leer je in deze sessies over de werking van het samengestelde gezin, hoe kan je het gezinsleven beter in balans brengen en liefdevol te communiceren.

OMDAT GEDRAG ALTIJD LOGISCH IS

GEBOORTE IN KAART

OMDAT GEDRAG ALTIJD LOGISCH IS

Volwassenen

Wil jij jouw gedrag kunnen verklaren en aan de slag gaan met wat er toe doet? Tijdens dit traject gaan we dieper in op de tijd bij je moeder in de buik en jouw geboorte en gaan we op onderzoek uit waar jouw gedrag vandaan komt. Ik gebruik hiervoor een kaartenset die dit proces versnellen en nog meer inzicht geven. Ik leer je overzicht te krijgen in wat jij nodig hebt en hoe je hier aan gaat werken.

€ 337,=

Ouder van kind

Door te weten waar gedrag vandaan komt, krijg je automatisch meer begrip voor het gedrag van je kind. Dit heeft effect op jullie band. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op jouw zwangerschap en de bevalling. Wat is er bewust en vaak onbewust gebeurd in deze periode waarbij jouw kind keuzes heeft gemaakt om bepaald gedrag te vertonen? Zodat jij leert wat je kunt doen om je kind een stap verder te brengen.

€ 195,=

Mijn zwangerschap

Je bent zwanger en wil weten wat de effecten kunnen zijn van de zwangerschap en bevalling op jullie kind. Je wil je zo goed mogelijk voorbereiden op wat komen gaat en waar je goed aan doet. We hebben het niet alleen over deze periode, maar ook over de verwachtingen die je hebt over de periode erna. Zodat jij en je baby zo min mogelijk voor verrassingen komen te staan. Ook leuk om cadeau te geven.

€ 97,=