Annelies Teunissen Assertiviteitscoach

Voorbij het rode hoofd, de schaamte en je eigen criticus kunnen stappen. Dat is waar het in de sessies bij mij in de praktijk om draait. Voor jezelf durven staan, fouten kunnen maken, weten wat jíj wil.
Het kan zó spannend zijn om te veranderen, dat je er liever voor kiest om je leven te laten leven, de irritaties voor lief te neemt en situaties uit de weg gaat om zo in je comfortzone te blijven. Ik coach vrouwen die er voor kiezen om door deze spanning heen te willen breken, omdat zij merken dat ze nu verder willen komen in hun leven.

GEEN GEZINSCOACH MEER

De afgelopen jaren ben ik in mijn uitingen naar buiten toe, mij op (samengestelde)gezinnen gaan focussen. Omdat ik wil dat er binnen gezinnen meer rust ontstaat. Maar ik merkte dat met name vrouwen alléén naar mijn praktijk toe wilden komen. Zij vroegen ondersteuning in hoe zij op een andere manier met situaties in het gezin, met hun vriendenkring, familie en werk om konden gaan.

MAAR WEL…

quote comfortzone, assertiviteit

Als ik hier op terug kijk, dan draait het in deze gesprekken om:

  • Begrepen worden
  • Jezelf accepteren
  • Je gezien en gehoord voelen

Zodat er:

  • Meer ontspanning ontstaat
  • Liefdevolle verbinding is met het gezin
  • Zelfrespect vergroot wordt
  • Erkenning komt voor waar jijzelf mee te ‘dealen’ hebt

Samen kijken naar welke patronen zich herhalen. En als je dat dan weet, kan ik ze accepteren of wil ik het anders?

OOK OP DEZE MANIER ONTSTAAT ER RUST IN HUIS

Ik krijg terug van deze vrouwen, dat op deze manier er ook meer rust in huis komt. Als één iemand ‘verandert’, moet de rest ook meebewegen. Als jij de discussie niet meer aangaat, kan de ander ook niet doorgaan met beargumenteren. Je geeft dan geen voeding meer voor de discussie.

Ik vind het lastig om mijzelf als coach in een hokje te stoppen. Maar als het dan toch een naam moet hebben dan dekt assertiviteitscoach en -trainer de grootste lading. Op social media heb ik mijn gegevens al zoveel mogelijk aangepast. Met mijn site ben ik nog bezig. Voorlopig vind je de informatie nog op www.gezinscoachannelies.nl. Dus neem gerust een kijkje.

MAAK JIJ DE STAP?

Mocht je nu denken, ik zou ook graag stappen willen maken, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Deze gesprekken zijn telefonisch of online. Vervolgens bepaal jij of je een vervolgafspraak wil.

Stuur een berichtje met het contactformulier. Zet daarin je naam en telefoonnummer en dat het gaat om een kennismakingsgesprek. Dan neem ik contact met je op.

Annelies Teunissen Assertiviteitscoach

Volg mij op InstagramFacebookLinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *