Diensten

11 september wandeling met (stief)moeders in Hoofddorp

Jezelf kunnen zijn, ook in het samengestelde gezin. Wil jij vrouwen ontmoeten die weten hoe jij je regelmatig voelt? Loop dan met ons mee in het Haarlemmermeerse bos. Naast dat je je verhaal kunt doen, gaan we in op hoe jij jezelf kunt blijven in de soms lastige situaties die er zijn. Je krijgt waardevolle tips en inzichten.

Begrijp ik mij?

Ik werk aan een heel fijn programma waarbij je jezelf echt leert kennen, weet wat je nodig hebt en de acties ook gaat uitvoeren. Meer informatie volgt eind juni. Kan je niet wachten, neem dan gerust alvast contact met mij op.

Agenda:

23 juni 2020

Kompasvinder
Wat: Vindt weer focus voor jouw doel
Waar: online

Meer info

11 september 2020

Jezelf kunnen zijn, ook in het samengestelde gezin
Wat: Wandeling met moeders en stiefmoeders met een samengesteld gezin
Waar: Haarlemmermeerse bos

Meer info

26 oktober 2020

Zorg voor jezelf
Wat: Veel mensen denken dat ‘voor jezelf zorgen’ synoniem is voor ‘alleen aan jezelf denken’. Niets is minder waar. Het is niet egoïstisch, maar essentieel. Wie goed voor zichzelf zorgt, voelt zich beter, heeft meer energie en hiermee meer te geven. Je kunt er beter voor de ander zijn. Wat zijn jouw behoeftes en verlangens? Hoe kan je deze naar de ander toe verwoorden zonder je schuldig te voelen en daarbij ook liefdevol je grenzen aangeven? Hoe blijf je uit het oordeel, wanneer je je aangevallen voelt, omdat de ander het niet met je eens is? 
Waar: Adamas inloophuis Nieuw Vennep (besloten)